Nye tutorials fra PKP/OJS - Frederiksen, Niels Erik (OJS på dansk, 2012)
Her finder du en detaljeret gennemgang af brugen af OJS. Se hvordan du sætter et tidsskrift op, hør om de mange tilvalgsmuligheder. Få beskrevet hvordan forfattere uploader artikler til OJS-tidsskriftet, hvordan revieweren/bedømmeren bruger programmet og meget mere. PKP har omlagt deres hjemmeside. I den forbindelse har de ikke længere links til nævnte tutorials. Se i stedet: PKP School