Publiceringsgenvej i OJS - Frederiksen, Niels Erik (OJS på dansk, 2010)
Spring udenom den redaktionelle proces, og send din færdigformaterede fil direkte til e-publicering. Se også hvordan du opretter nyt nummer. BEMÆRK: I de nyere udgaver af OJS findes en endnu lettere og hurtigere publiceringsgenvej, nemlig QuickSubmit Plugin. Dette plug-in finder du ved at logge ind som Journal Manager/Tidsskriftschef. Her vælger du følgende sti: Importer/eksporter data > QuickSubmit Plugin.