Sådan uploader du html-filer, der indeholder billeder, i OJS 3.2 - Frederiksen, Niels Erik (OJS på dansk, 2021)
Vejledning i hvordan du linker til billeder i en html-fil og efterfølgende uploader den sammen med billederne.