Den fælles fornøjelse i en åben konversation om læring: Interview med Jean Lave - Lave, Jean; Kjær , Anders; Axel, Erik (Nordiske Udkast, 2025)
Nøgleord: læring, praksis, hverdagsliv, hegemoni, affremmedgørelse, produktionsskole, skolasticering