Efter SKAM: Kollektive perspektiver på den individuelle oplevelse - Kann-Rasmussen, Nanna; Quist, Pia; Veel, Kristin (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2017)
Intet abstract