Kolofon - Andersen, Jack (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2013)
Kolofon 2. årgang, nr. 3, udgivet marts 2014 ISSN 2245-2931 ISSN (online) 2245-294X © Forfatterne og Det Informationsvidenskabelige Akademi. Det er tilladt at kopiere frit til privat brug med tydelig kildeangivelse. Kopiering i større omfang til undervisningsbrug o.l. kan kun ske efter indhentning af forfatternes og IVA’s tilladelse eller i henhold til kopieringsaftale med Copy-Dan. Redaktion: Jack Andersen (ansvh.) Trine Schreiber Nanna Kann-Rasmussen Redaktører af dette nummer: Jack Andersen og Niels D. Lund Layout: Bruno Kjær Illustrationer til dette nummer: Bruno Kjær: "Brændte bøger"