Kolofon - Andersen, Jack (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2014)
Kolofon3. årgang, nr. 1, udgivet juli 2014ISSN 2245-2931 ISSN (online) 2245-294X © Forfatterne og Det Informationsvidenskabelige Akademi. Det er tilladt at kopiere frit til privat brug med tydelig kildeangivelse. Kopiering i større omfang til undervisningsbrug o.l. kan kun ske efter indhentning af forfatternes og IVA’s tilladelse eller i henhold til kopieringsaftale med Copy-Dan.Redaktion: Jack Andersen (ansvh.)Nanna Kann-RasmussenTrine SchreiberRedaktører af dette nummer:Jack AndersenNanna Kann-RasmussenTrine SchreiberLayout: Bruno KjærIllustrationer til dette nummer:Erik Øckenholt