Kolofon - Andersen, Jack (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2014)
Kolofon 3. årgang, nr. 2/3, udgivet december 2014 ISSN 2245-2931 ISSN (online) 2245-294X © Forfatterne og Det Informationsvidenskabelige Akademi. Det er tilladt at kopiere frit til privat brug med tydelig kildeangivelse. Kopiering i større omfang til undervisningsbrug o.l. kan kun ske efter indhentning af forfatternes og IVA’s tilladelse eller i henhold til kopieringsaftale med Copy-Dan. Redaktion: Jack Andersen (ansvh.) Nanna Kann-Rasmussen Trine Schreiber Redaktører af dette nummer: Jens-Erik Mai Peter Lauritsen Rikke Frank Jørgensen Layout: Bruno Kjær Illustrationer til dette nummer: Lars Pank