Kolofon - Kann-Rasmussen, Nanna (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2015)
Kolofon 4. årgang, nr. 1, udgivet januar 2015 ISSN 2245-2931 ISSN (online) 2245-294X © Forfatterne og Det Informationsvidenskabelige Akademi. Det er tilladt at kopiere frit til privat brug med tydelig kildeangivelse. Kopiering i større omfang til undervisningsbrug o.l. kan kun ske efter indhentning af forfatternes og IVA’s tilladelse eller i henhold til kopieringsaftale med Copy-Dan. Redaktion: Jack Andersen (ansvh.) Nanna Kann-Rasmussen Trine Schreiber Redaktører af dette nummer: Jack Andersen Nanna Kann-Rasmussen Trine Schreiber Layout: Bruno Kjær Illustrationer til dette nummer: Steen Rasmussen