Kolofon - Kann-Rasmussen, Nanna (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2016)
Kolofon 5. årgang, nr. 1, udgivet februar 2016 ISSN 2245-2931 ISSN (online) 2245-294X © Forfatterne og Det Informationsvidenskabelige Akademi. Det er tilladt at kopiere frit til privat brug med tydelig kildeangivelse. Kopiering i større omfang til undervisningsbrug o.l. kan kun ske efter indhentning af forfatternes og IVA’s tilladelse eller i henhold til kopieringsaftale med Copy-Dan. Redaktion: Nanna Kann-Rasmussen (ansvh.) Trine Schreiber Redaktører af dette nummer: Maibritt Borgen Nanna Bonde Thylstrup Kristin Veel Layout: Bruno Kjær Illustrationer til dette nummer: Kristoffer Ørum