Facebook : Fra socialt netværk til metamedie - Konzack, Lars (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2013)
Anmeldelse af: Jensen, Jakob Linaa og Tække, Jesper (red) (2013). Facebook: Fra socialt netværk til metamedie. Samfundslitteratur. Medvirkende forfattere: Niels Brügger, Lisbeth Klastrup, Jesper Tække, Stine Lomborg, Anne Scott Sørensen, Anna Katrine Skall Sørensen, Malene Charlotte Larsen, Jakob Linaa Jensen, Henrik Bødker, Lars Holmgaard Christensen, Jens Nielsen og Søren Dahm.