Genre as Fictional Action : On the Use of Rhetorical Genres in Fiction - Auken, Sune (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2013)
Artiklen er en interdisciplinær studie imellem den litterære og den retoriske genreforskning med udgangspunkt i den retoriske genreforsknings velfortjente dominans. Artiklen foreslår et samarbejde og angiver ét muligt startpunkt for samarbejdet, idet den bruger Carolyn Millers berømte begreb om genre som social handling som redskab til at analysere litterære figurers sociale handlinger gennem genre internt i fiktioner.