Forord - Andersen, Jack (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2013)
Dette nummer af Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling er et temanummer om sagprosa eller faglitteratur som de sproglige fremstillingstyper der på dansk ikke har nogen voldsom præ- cis terminologi - omend afgrænsning og betegnelse ikke når den engelske yderlighed med det udistinkt negerende: non-fiction!