Narrative udvidelser : Referencearbejde i et ELIS-perspektiv - Skøtt, Bo (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2015)
Dette pilotstudies ambition er at undersøge, hvordan og hvorfor narrative elementer lejlighedsvist aktiveres af aktører i deres kontakt med bibliotekarer i folkebiblioteker. Ved hjælp af en kulturanalytisk tilgang studeres forskellige aktørers narrative udvidelser af referenceinterviewet. Teoretisk bygger pilotstudiet på Anthony Giddens karakteristik af senmoderne ekspertsystemer som funktionelt uddifferentierede og på Reijo Savolainens teori om informationssøgning som udgangspunkt for aktørers forskellige måder at håndtere livsudfoldelse på, i bestræbelserne på at opretholde det gode liv.