Forord - Juncker, Beth; Balling, Gitte (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2015)
Velkommen til denne særudgave af Nordisk tidsskrift for informationsvidenskab og kulturformidling. Vi sætter fokus på det samarbejde mellem universiteter og informationsskoler på tværs af kontinenter, der i 2014 førte til oprettelsen af et nyt internationalt tværfagligt forskningsnetværk: DYRN – Digital Youth Research Network.