Biases We Live By - Søgaard, Anders (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2016)
Moderne teknologier er brugervenlige, fordi de har indbygget en "bias" (partiskhed), der forudser og tilpasser sig vores behov, men sommetider diskriminerer en sådan tilpasningsmekanisme også mellem forskellige brugergrupper og favoriserer visse demografier over andre. Artiklen diskuterer hvorledes sådanne "biases" opererer indenfor søgemaskiner og sprogteknologisk software.