Anmeldelse: Biblioteksdidaktik - Kjellberg, Sara (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2018)
Biblioteksdidaktik, af Cecilie Laskie (red.), Hans Reitzels Forlag (2017), 270 sider.