Kolofon - Kann-Rasmussen, Nanna (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2017)
6. årgang, nr. 2-3, udgivet november 2017 ISSN (online) 2245-294X © Forfatterne og Det Informationsvidenskabelige Akademi. Det er tilladt at kopiere frit til privat brug med tydelig kildeangivelse. Kopiering i større omfang til undervisningsbrug o.l. kan kun ske efter indhentning af forfatternes og IVA’s tilladelse eller i henhold til kopieringsaftale med Copy-Dan. Redaktion: Nanna Kann-Rasmussen (ansvh.) Trine Schreiber Lisa Engström Mia Høj Mathiasson Redaktører af dette nummer: Nanna Kann-Rasmussen Pia Quist Kristin Veel