Formidlingsstrategier: En grundbog om kulturinstitutionernes formidling - Sørensen, Anne Scott (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2017)
ANMELDELSE: Formidlingsstrategier. En grundbog om kulturinstitutionernes formidling, af Casper Hvenegaard Rasmussen, Samfundslitteratur, 223 sider.