Forord - Kann-Rasmussen, Nanna (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2016)
Den 29. september 2016 går Dorte Skot-Hansen på pension efter 42 års virke som lektor på Det Informationsvidenskabelige Akademi. I den anledning er det mig en stor glæde at kunne præsentere dette nummer af Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, som er et festskrift til Dorte Skot- Hansen.