Kolofon - Høyrup, Helene (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2012)
<p style="color: #000000; font-family: ’Times New Roman’; font-size: medium; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; margin-left: 10px; margin-right: 15px;" align="LEFT">Kolofon 1. årgang, nr. 1/2, udgivet marts 2012 ISSN 2245-2931 ISSN (online) 2245-294X © Forfatterne og Det Informationsvidenskabelige Akademi. Det er tilladt at kopiere frit til privat brug med tydelig kildeangivelse. Kopiering i større omfang til undervisningsbrug o.l. kan kun ske efter indhentning af forfatternes og IVA’s tilladelse eller i henhold til kopieringsaftale med Copy-Dan. Redaktion: Helene Høyrup (ansvh.) Jette Hyldegård Trine Schreiber Redaktør af dette nummer: Helene Høyrup Layout: Bruno Kjær Illustrationer til dette nummer: Felix Pedersen