Kolofon - Kann-Rasmussen, Nanna (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2016)
Kolofon 5. årgang, nr. 3, udgivet november 2016 ISSN 2245-2931 ISSN (online) 2245-294X © Forfatterne og Det Informationsvidenskabelige Akademi. Det er tilladt at kopiere frit til privat brug med tydelig kildeangivelse. Kopiering i større omfang til undervisningsbrug o.l. kan kun ske efter indhentning af forfatternes og IVA’s tilladelse eller i henhold til kopieringsaftale med Copy-Dan. Redaktion: Nanna Kann-Rasmussen (ansvh.) Trine Schreiber Maria Skou Nicolaisen Lisa Engström Martin Persson Mimi Lindegaard Hansen (layout/administration) Redaktører af dette nummer: Redaktionen Billedredaktør: Bruno Kjær Illustrationer til dette nummer: Lars Brorson Fich Opdateret 24-01-2017