Et hukommelsesvæv af litteratur - Olesen-Bagneux, Ole (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2015)
Anmeldelse af: Christian Jacob: The Web of Athenaeus. Cambridge, MA: Center for Hellenic Studies – Harvard University, 2013, 139 s. Ill. ISBN: 978-0-674-07328-9