Da bibliotekssagen vågnede : Pionerindsatsen for centralbiblioteket i Vejle frem til 1924 - Emerek, Leif (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2015)
Anmeldelse af: Hvenegård-Lassen, Helle: Da bibliotekssagen vågnede. Pionerindsatsen for centralbiblioteket i Vejle frem til 1924. Vejle Bibliotekerne 2014. 221s., inkl. Bibliografi og personregister. Rigt illustreret.