Forord - Andersen, Jack (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2015)
Dette nummer af Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling er et blandet nummer bestående af 2 refereed artikler, et essay og to boganmeldelser.