Meme Fame - Konzack, Lars (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2015)
Artiklen beskriver og analyserer de nye former for berømmelse, internettet har skabt og udviklet. Den sætter fokus på mennesker, der alene har opnået berømmelse gennem informationsspredning og videndeling på internettet - internet-mem. Hvad er et internet-mem? spørger artiklen. Den gennemgår litteraturen om dette fænomen og sætter derefter med bestemmelserne som grundlag analytisk fokus på en række cases, der illustrerer det.