Litteraturen på undantag? Unga vuxnas fiktionsläsning i dagens Sverige - Balling, Gitte (Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling, 2016)
Torsten Pettersson, Skans Kersti Nilsson, Maria Wennerstöm Wohrne, Olle Nordberg: Litteraturen på undantag? Unga vuxnas fiktionsläsning i dagens Sverige. Göteborg; Stockholm: Makadam, 2015. Børn og unges læsning af fiktion er et emne som ofte finder vej ind i debatten og er emne i faglige og forskningsmæssige undersøgelser.