Redaktionelle politikker

Fokus og område

Manskriptet SKAL sendes til Nanna Kann-Rasmussen (se oversigten https://tidsskrift.dk/ntik/about/editorialTeam ) 

Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling (NTIK) er et fagfællebedømt tidsskrift som behandler aktuelle tendenser og problemstillinger inden for informationsvidenskab og kulturformidling. NTIK udgives af Institut for Informationsstudier, Københavns Universitet.

NTIK publicerer ny forskning inden for informationsstudier og kulturformidling. Vi ønsker at afspejle diversiteten inden for feltet, hvorfor informationsvidenskab og kulturformidling forstås i bredeste forstand. Alle bidrag omhandlende kulturinstitutioner, digitalitet, informations- og medievidenskab samt kommunikationsstudier er velkomne. Den primære målgruppe er forskere og interessenter inden for ovenstående faglige områder. NTIK udgives tre gange årligt og udkommer enten som blandet nummer eller som temanummer, der adresserer specifikke problemstillinger inden for informationsvidenskab og kulturformidling.

 

Sektionspolitikker

Forord

Ikke markeret Åbn manuskripter Markeret Indekseret Ikke markeret Undergået peer review

Artikler

Markeret Åbn manuskripter Markeret Indekseret Markeret Undergået peer review

Anmeldelser

Markeret Åbn manuskripter Markeret Indekseret Ikke markeret Undergået peer review

Summaries

Ikke markeret Åbn manuskripter Markeret Indekseret Ikke markeret Undergået peer review
 

Peer review-proces

Indsendte artikler bliver fagfælle-bedømt for at garantere høj faglig kvalitet. Hver artikel bedømmes af to uafhængige bedømmere med fagligt kendskab til det felt, artiklen bevæger sig indenfor. Bedømmelse er double blind peer review, hvorfor redaktionen sørger for at sikre gensidig anonymitet mellem bedømmer og forfatter. Efter endt bedømmelse afgør redaktionen, om artiklen bliver publiceret i tidsskriftet samt informerer forfatter herom. 

Til brug for reviewers: et bedømmelsesark.

 

Politik om Open Access

Dette tidsskrift tilbyder øjeblikkelig Open Access til tidsskriftets indhold på baggrund af princippet om, at gratis offentlig adgang til forskning understøtter en større global udveksling af viden.

 
Denne webside bruger cookies til at lave statistik over trafikken på siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
OK