Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling

Meddelelser

 

Nyheder: Nyt nummer af NTIK: SKAM

 

Vi er stolte af at præsentere et dobbeltnummer af NTIK om mediefænomenet SKAM.

Tidsskriftet er et katalog med femten forskellige vinkler på serien fra mindst lige så mange faglige og teoretiske ståsteder - herunder sprogvidenskabelige, juridiske, kulturpolitiske, queer teoretiske, urbanitetsteoretiske, medievidenskabelige, kulturteoretiske og musikvidenskabelige perspektiver. Her bliver vi klogere på en række videnskabelige tilgange, som det er muligt at anlægge på serien, og det bliver tydeligt, hvor mange fagdiscipliner serien har talt ind i. 

Temanummeret giver dels et indblik i, hvordan bidragsyderne oplevede serien, mens den kørte første gang, og hvordan de genkender deres respektive forskningsfelter i serien, dels begynder det at stille metodiske spørgsmål til, hvordan vi nu - efter seriens afslutning - kan forholde os retrospektivt til dette mange-facetterede fænomen.

Diskussionerne som temanummeret tager op fortsætter. Derfor er vi glade for også at kunne annoncere at vi i samarbejde med Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde vil afholde et lanceringsarrangement på Schæffergården torsdag d. 8. februar kl. 17. Følg med her på siden for yderligere information ved at abonnere på vores meddelelser.

 

God læselyst

Pia Quist, Kristin Veel & Nanna Kann-Rasmussen

 
Sendt: 2017-11-28
 

Nyheder: Velkommen til et nyt Nordisk Tidsskrift for Informationsvidenskab og Kulturformidling.

 

I hele 2017 har redaktionen arbejdet med at omlægge tidsskriftet til open access og vi er derfor stolte af at kunne præsentere første nummer her på tidsskrift.dk.

Nr. 1/2017 er et temanummer, som er redigeret af Thessa Jensen fra Ålborg Universitet og Henriette Roued-Cunliffe fra Københavns Universitet har fået titlen Researching Internet Content.

Vi håber at I som har fulgt med i vores papirudgave, eller på vores gamle hjemmeside også vil følge med her. For at få besked når der kommer et nyt tidsskrift, nyt Call for Papers eller andre nyheder, skal I under linket ”abonnér” tilmelde jer her på siden.

På vegne af den fasteredaktion og de to gæsteredaktører ønsker jeg: God Læselyst!

 Nanna Kann-Rasmussen (ansvarshavende redaktør)

 
Sendt: 2017-11-22
 
Flere meddelelser...