Redigeringsprogrammet EDI - Schutz, Rik (Nordiske Studier i Leksikografi, 1992)
Programvaren EDI er spesielt laget for redigering av ordbøker. Jeg vil ta utgangspunkt i Van Dales svensk-nederlandske ordbok for å forklare hvordan programmet arbeider. Deretter vil jeg sammenligne ordboksartiklenes struktur og innhold med den redaktørene tidligere måtte arbeide med. Til slutt vil jeg vise hvordan en ferdig ordboksartikkel ser ut når redaktøren arbeider med EDI.