Jysk Ordbog - en præsentation - Sørensen, Viggo (Nordiske Studier i Leksikografi, 1994)
På de følgende sider gives en kort orientering om Jysk Ordbogs redaktionsprincipper og kilder. Det vises, hvordan redaktionen i dag tager langt større hensyn til den almindelige brugers behov og forudsætninger, end man gjorde i den standsede udgivelse fra 1970erne. Der gives til slut eksempler på ordbogens vigtigste kildetyper, så vel som på brugen af elektroniske hjælpemidler i redaktionsarbejdet