Om opstilling af synonymer i synonym- og betydningsordbøger - Becker-Christensen, Christian (Nordiske Studier i Leksikografi, 1992)
Artiklen handler om præsentationen af synonymer i synonym- og betydningsordbøger. Der gennemgås forskellige principper for listeformet opstilling af synonymer med hensyn til følgende forhold: Gruppering af synonymer med fast eller varierende gruppestørrelse, pakning ved hjælp af samleartikler, henvisningsfunktioner og markering af relationer inden for synonymgruppen. Markering af relationelle forskelle ses i sammenhæng med integration af synonymer i betydningsordbøger.