Ordbogsredaktion med COMPULEXIS hos Munksgaard - Geertsen, Anders (Nordiske Studier i Leksikografi, 1993)
Ethvert ordbogsprojekt starter med at forlag, hovedredaktør og forfatterne diskuterer redaktionsprincipperne for ordbogen. Disse redaktionsprincipper skrives ned og redigeres, så de mere og mere udgør en redaktionsvejledning, dvs et dokument, som kan blive en daglig manual for alle involverede i ordbogen, men mest af alt naturligvis en manual for forfatteren/forfatterne. En vigtig opgave for redaktionsvejledningen er at fastlægge principperne for hvordan de enkelte ordbogsartikler opbygges.