Når maskinen tager en på ordet - ordbogsarbejde for maskinoversættelse - Braasch, Anna (Nordiske Studier i Leksikografi, 1993)
Dette indlæg beskæftiger sig med nogle aspekter af ordbogsarbejdet som er særegne for maskinoversættelse af fagsproglige tekster. (For korthedens skyld bruges i det følgende de engelske forkortelser MT/HT for hhv. maskinel og traditionel (human) oversættelse).