Presentasjon av prosjektet "Ordbok over trøndermåla" - Jenstad, Tor Erik (Nordiske Studier i Leksikografi, 2004)
Artikkelen gjer greie for bakgrunn, status og framtidsplan ar for "Ordbok over trøndermåla". Dette første større regionale ordboksprosjektet i Noreg skal dekkje dialektane ’ Trøndelag og på Nordmøre. Eit hovudpunkt er å dele prosjektet i to, med ei folkeutgåve av ordboka på kort sikt og ei meir utførleg vitskapleg behandling på lengre sikt.