A Concordance to Old Icelandic Texts and its Lexicographic Value - Rögnvaldsson, Eiríkur (Nordiske Studier i Leksikografi, 1995)
Den første del af dette foredrag er en beskrivning af projektet Konkordanse til de Islandske sagaer, som udkommer pa CD-ROM i slutningen af 1995. I den anden del af foredraget spekulerer forfatteren på den nytte som ordbogsredaktører kan have af en konkordanse som denne, og giver nogle konkrete exempler som skal vise at den foreliggende konkordanse vil muliggøre en bedre og nøjagtigre ordbogsbeskrivelse af gammelislandsk, bade i syntaktisk og semantisk henseende.