Straf og andre Retsfølger af den strafbare Handling: med særligt Hensyn til Carl Torps og Joh. C. W. Thyréns Straffelovsudkast. Foredrag holdt d. 29. April 1918 i Den svenske Kriminalistforening af Carl Torp. - Torp, Carl (Nordisk Tidsskrift for Strafferet, 1918)
Intet resumé