Om samhällets skyddsåtgärder mot farliga återfallsförbrytare.: Anförande vid XII:e internationella kriminalistkongressen i Köpenhamn - Stjernberg, Nils (Nordisk Tidsskrift for Strafferet, 1913)
Intet resumé