Fængselsvæsen. - Fussing, Thorkil; Nissen, Hartvig; Almquist, Viktor; Sandell, N. (Nordisk Tidsskrift for Strafferet, 1913)
Meddelelser fra Danmark, Norge og Sverige ang. året 1912. Derudover "Statistiska uppgifter rörande Sveriges fångvård år 1911." /SS