Den norske lovgivnings regler om strafansvar for en moder, som enten undlader at oplyse hvem der er fader til hendes uegte barn, eller giver falsk oplysning derom. - Skeie, Jon (Nordisk Tidsskrift for Strafferet, 1919)
Intet resumé