De andligen undermåligas straffrättsliga behandling.: Föredrag vid Nordiska mötet för abnormsaken i Helsingfors den 24.-27. Juli - Serlachius, Carl Allan (Nordisk Tidsskrift for Strafferet, 1913)
Intet resumé