Anvendelse af modalverber som udtryk for forpligtelse i kontrakter. En semantisk/pragmatisk analyse af devoir og skulle - Birkelund, Merete (Ny forskning i grammatik, 2002)
”[Der findes ikke abstract til denne artikel]”