Rumlighed - en mere prominent kategori i tysk end i dansk? Overvejelser over de tyske akkusativ-dativ-præpositioner - Colliander, Peter (Ny forskning i grammatik, 1999)
”[Der findes ikke abstract til denne artikel]”