Hvordan vælter en hund en bikube? Kausalitet og bevægelser på dansk og fransk, en undersøgelse baseret på et stimuleret korpus - Lepetit, Xavier (Ny forskning i grammatik, 2002)
”[Der findes ikke abstract til denne artikel]”