Præsens konjunktivs fortrængning af imperfektum konjunktiv på moderne fransk - En mulig grammatikaliseringsproces - Kragh, Kirsten Jeppesen (Ny forskning i grammatik, 2006)
”[Der findes ikke abstract til denne artikel]”