Variation og udvikling i franske pronomener: "On", "nous", "nous, on" i forskellige slags talt fransk - hvordan gribes problematikken an i praksis? - Hansen, Anita Berit (Ny forskning i grammatik, 2011)
”[Der findes ikke abstract til denne artikel]”