Form, funktion, kognition, reception, produktion: En ny almen-sammenlignende e-grammatik - Geyer, Klaus; Farø, Ken; Hallsteinsdóttir, Erla (Ny forskning i grammatik, 2014)
”[Der findes ikke abstract til denne artikel]”