Perceptionsverber som hjælpeverber? Den italienske konstruktion vedere di + infinitiv sammenlignet med den tilsvarende danske se at + infinitiv - Strudsholm, Erling (Ny forskning i grammatik, 2004)
”[Der findes ikke abstract til denne artikel]”