Et studie i sammenhængen mellem benævnelsesstrategi, leksikaliseringsmønster og syntaktiseringsmekanisme i dansk - Durst-Andersen, Per (Ny forskning i grammatik, 2005)
”[Der findes ikke abstract til denne artikel]”