Konstruktionsdannelse som grammering En teoretisk udvidelse af begrebet grammatikalisering. Sanse- og meningsverbers syntaktiske konstruktionsudvikling i fransk - Kragh, Kirsten Jeppesen (Ny forskning i grammatik, 2009)
”[Der findes ikke abstract til denne artikel]”